Welkom bij Orka Homes,

Orka Homes is een familiebedrijf dat opgericht is eind jaren 80. Het bedrijf bouwt gebouwen in de regio Fethiye, Ovacık, Hisarönü ve Üzümlü voor al meer dan 20 jaar, met de ervaring en hoge kwaliteit constructie biedt ons bedrijf voor elk benodigdheden en budget de diensten.

Onze portefeuille biedt villa’s, aparts, speciaal design villa’s met zwembad aan en hiernaast verkopen wij woningen al vanaf het project. Deze woningen wachten op u, of u alleen uw vakantie wilt houden of u heel uw leven vredig wilt leven, mag u zelf beslissen.

Hiernaast, werken wij met Europese reisbureaus samen en door onze ervaringen in de hotel sector, bieden wij u ook speciale verhuring en begeleidingspakketten. Door gebruik te maken van professionele begeleiding en onderhoudsdiensten van uw gekochte huis, zult uw huis omzetten in een investering.

ORKA CONCEPT
Orka Homes hebben een unieke gateway voor onze eigenaren van onroerend goed om vreugde, genaamd 'The Orka Concept' uitgevonden. Binnen dit concept al onze eigenaren het voorrecht om alle faciliteiten en voorzieningen die ORKA biedt te gebruiken zal hebben. Diverse restaurants, spa & wellness-centra, kinderen amusement en nog veel meer dingen zullen worden voorzien om een aangenaam verblijf te maken voor u.

Klik hier voor meer informatie.
Nieuws
 • Onze nieuwe website is online

  Website van ORKA HOMES is nu online. U kunt onze projecten volgen via onze nieuwe website.

 • Orka Homes Manchester Exhibition 2018

 • Wij hebben goed nieuws voor familieleden van Orka Homes

  De zomer begint zich te laten voelen, in de regio is het al boven de 30 graden. Mensen die aan het zonnen zijn, worden met de dag meer. Onze tuinen krijgen de kleur van de lente, zwembaden schitteren en nodigen je uit voor een vakantie. Het is tijd om de producten te zien en hieruit uw droomhuis uit te kiezen die aansluiten op uw verwachtingen.

 • ORKA Residence

  De bouw van onze allernieuwste project Orka Residence duurt voort. Het eindigt op de datum waarop het gepland is.

 • Orka Marine Homes: het nieuwe project dat voorbereid wordt

  Met het merk ORKA Homes wordt weer een nieuw project waargemaakt: Marine Homes. Er worden architecturale projecten voorbereid die door onze investering tot leven zal komen met moderne en luxe villa’s.

 • Product van de maand: Vier Seizoenen Villa’s,

  Dit is het product van de maand geworden door de speciale prijs en garantie van de huurovereenkomst. Deze is een zeer comfortabele en ruime villa met 4 slaapkamers, een privé zwembad met een tuin, deze is ideaal om te wonen maar ook ideaal als een goede investering.

Hoe denken de huiseigenaren over Orka

Brendan Boyle Glasgow
Brendan Boyle - Glasgow Onze familie nam een beslissing om een huis in zomer 2012 te kopen. We dachten eerst in Spanje. Wij hebben onverwachts kennis gemaakt met vrienden tijdens een vakantie in Ölüdeniz/Fethiye (eigenlijk dichterbij Syrië naar Berlijn en alleen op een afstand van 4 uren met vliegtuig van het Verenigd Koninkrijk met het hele jaar door budget vluchten) en we werden verliefd op mensen en deze plaats. Lees meer>> Brendan Boyle Glasgow